A XIII-a Conferință Națională a Asociației Psihologilor din România

APR Re-StartPlus

22-24 noiembrie 2019, Cluj-Napoca

Locaţie

Conferința se va desfășura în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) (str. Kokălniceanu nr.1/str. Sindicatelor nr. 7/str. Republicii nr. 37).

UBB este un cadru excelent de organizare a manifestațiilor științifice/profesionale. Toate activitățile științifice/profesionale vor avea loc în clădirea principală a Universității, situată pe strada Kogălniceanu nr. 1, și în alte facilități din apropiere, la distanțe de mers pe jos una față de cealalaltă. Locul de desfășurare se află chiar în centrul orașului Cluj-Napoca. Activitățile științifice/profesionale generale vor avea loc în săli spațioase, cum ar fi "Aula Magna" a Universității și sala de concerte "Auditorium Maximum". În sala ”Aula Magna” (Str. Kogălniceanu) se vor desfășura sesiunile de keynotes, precum și festivitatea de deschidere și încheiere a conferinței.  

Workshop-urile vor fi susținute în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, în clădirile de pe str. Sindicatelor și str. Moților, fiind o distanță de 5 minute între ele. Simpozioanele și sesiunile de lucrări vor avea loc doar în sediul FPSE de pe Str. Sindicatelor.

Tradiția academică a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a început în 1581. Universitatea Babeș-Bolyai este cunoscută drept una dintre cele mai bune instituții de învățământ universitar din Europa Centrală și de Est. Numele său comemorează două importante figuri transilvănene, medicul român Victor Babeș și matematicianul maghiar Janos Bolyai. Situată într-o zonă cu un caracter puternic interetnic și interconfesional, UBB a ales ca principală direcție de dezvoltare multiculturalismul, studenții și profesorii săi fiind români, maghiari, germani (alături de studii în engleză/franceză/italiană, etc.). Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca este o instituție de învățământ superior, care are ca scop promovarea și susținerea dezvoltării unor componente culturale specifice în cadrul comunității locale, regionale, naționale și internaționale. 

 

Pentru detalii privind UBB și această experiență vezi AICI.

 

SOSIRE ÎN CLUJ-NAPOCA

La Cluj-Napoca se poate ajunge în mai multe moduri:

  • Transport aerian: Cluj-Napoca are un aeroport internațional care are zboruri directe spre Cluj din mai multe orașe europene din tările: Italia, Germania, Austria, Ungaria, Spania, Marea Britanie, Franța, Grecia etc. Pentru mai multe informații contactați o agenție de ticketing sau vizitați www.airportcluj.ro. Puteți ajunge și în Cluj-Napoca prin alte orașe din România, cum ar fi Bucureștiul. Există autobuze, trenuri și avioane care asigură aceste conexiuni. În aeroport există o stație de taxi. Există aproximativ 5 companii majore de cabină: Diesel, Terra & Fan, Pro Rapid, Nova, Pritax etc. Vehiculele lor sunt echipate cu taximetre și au aceleași prețuri, aflate într-un loc vizibil exterior și interior. O cursă cu taxiul de la aeroport până la centrul orașului costă aproximativ 6 euro.

 

  • Cu autobuzul: Există companii de transport care efectuează transport direct către Cluj-Napoca din mai multe orașe europene (mai multe informații pe www.atlassib.rosau www.eurolines.ro).

 

  • Cu trenul: mai multe trenuri naționale/internaționale sosesc zilnic la Cluj-Napoca. Veți găsi mai multe informații la reiseauskunft.bahn.de

 

SCRISOARE DE INVITAȚIE 

Dacă aveți nevoie de o scrisoare formală de invitație (ex. pentru a obține finanțare), vă rugăm să contactați Comitetul de Organizare a Conferinței la emailul: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

Tipărire Email