A XIII-a Conferință Națională a Asociației Psihologilor din România

APR Re-StartPlus

22-24 noiembrie 2019, Cluj-Napoca

Invitati

Prezentam o lista a invitatilor conferintei noastre. 

Marise Born - ”Societal relevant individual difference constructs and methods: What do they have to offer to personnel selection?

Este cadru didactic al Institutului de Psihologie al Universității Erasmus din Rotterdam, domeniul său de expertiză fiind Psihologia Personalului, pe lângă acesta studiind și domeniul psihologiei cross-culturale, dezvoltarea testelor și diferențele individuale și de personalitate. Profilul său impresionant cuprinde mai mulți ani de activitateîn Comisia Internațională de Testare, în cadrul căreia a ocupat funcția de președinte al acesteia între 2008-2010, precum și funcția de co-fondator al Rețelei Olandeză-Flamandă pentru Recrutare și Selecție (2006).

 

 

Jan De Houwer - ”Thinking fast isn't simple: On the complexities of implicit cognition”

Afiliat al Universității Ghent din Belgia încă din 2001 și făcând parte din Departamentul de Psihologie Clinică și Experimentală al acesteia, și-a axat domeniul de cercetare asupra manierei în care sunt învățate alegerile, preferințele spontane și felul în care pot fi măsurate, astfel reușind să dezvolte noi măsuri privind timpul de reacție și să examineze procesele care stau la baza diferențelor în măsurare. Pe lângă statutul de coordonator al grupului de cercetare ”Învățare și procese implicite” ce aparține universității afiliate, acesta s-a remarcat și prin numărul impresionant de publicații științifice în jurnale recunoscute internațional precum ”Psychological Bulletin” sau ”Journal of Experimental Psychology”, în prezent fiind membru în comitetul editorial al mai multor jurnale, printre care și cele două menționate.

 

 

       Ernst Koster - ”Depression and cognition: From the lab to the clinic”

Afiliat al Universității Ghent din Belgia din anul 2000, lucreză în prezent în Departamentul de Psihologie Clinică și Experimentală, cercetările sale teoretico-aplicative punând accent pe psihologie clinică și psihologie cognitivă. Publicațiile sale se regăsesc în jurnale de referință la nivel internațional (ex. ”Journal of Consulting and Clinical Psychology”) și este editor al revistei fanion al domeniului clinic, și anume Clinical Psychology Review.

 

 

 

 

 

Tipărire Email